Mijn naam is Fabienne van Adrichem – den Exter, ik ben getrouwd met Jochem en we hebben een zoon en 2 dochters (2008, 2010 en 2013).

Na mijn studie bedrijfseconomie aan de Erasmus Universiteit Rotterdam heb ik tot eind 2022, 20 jaar lang gewerkt als business controller bij multinationals.

Gezondheid is altijd mijn passie geweest en als kind wilde ik eigenlijk ook het allerliefste huisarts worden. Mijn passie voor gezondheid heb ik nog proberen te vervullen als business controller in de zorg en met het volgen van een opleiding tot natuurvoedingsdaviseur, maar dat voelde niet goed genoeg en dus heb ik besloten om het roer om te gooien. In 2021 ben ik begonnen aan mijn 3-jarige opleiding tot kinesioloog en inmiddels heb ik een oefenpraktijk aan huis.

Juist het holistisch werken als kinesioloog spreekt me zeer aan, je bent niet je ziekte of je klacht. Door het doen van spiertesten achterhalen we de oorzaak van de klacht en pakken we de oorzaak aan van de klacht door middel van onder andere acupressuur, bewegingsoefeningen, stressreductie en eventueel vitamines, mineralen, bloesemremedies of essentiële oliën.

In mijn derde en laatste jaar richt ik mij bij mijn afstudeeropdracht op kleine kinderen met doorslaapproblemen en/of huilbaby’s. Mijn oudste kind sliep met 3 maanden de nachten door, maar met de middelste was dat een heel stuk anders. Met haar hebben we dik 1,5 jaar lang flink wat doorbroken nachten gehad. In die tijd ben ik met haar naar verschillende therapeuten geweest om haar te helpen doorslapen, zodat ook ik weer vol energie de dag door zou komen. Ik gun ieder kind een goede start in het leven en iedere ouder een energieke dag.

Mocht je interesse hebben om mee te doen aan mijn afstudeeropdracht dan nodig ik je graag uit om contact op te nemen met mij.